В наличност

Амортисьор капак мотоциклет, декоративна алуминиева защита на предната и задната вилица, Универсални аксесоари за ремонт на мотоциклети

(0)
7.59лв. 9.47лв.
Инв.: w17555
Категория: Оборудване и резервни части за мотоциклети
Цвят:

Пълно описание

Амортисьор капак Мотоциклет Предната и Задната Вилка Декоративен Алуминиев Протектор Универсални Аксесоари За Ремонт на мотоциклети

Характеристики:

Декор: Този калъф за амортисьор мотоциклет ще се превърне в добър декорация на вашия мотоциклет.могат да се използват като украса за декориране на вашия мотоциклет и да придадат на автомобила по-красив вид.

Траен: Изработен от висококачествена алуминиева сплав, здрав и издръжлив, лесно е деформиран, или се развали, може да се използва в продължение на дълго време.

Професионален клас: Капачка амортисьор мотоциклет е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която се отличава с устойчивост и дълъг живот.

Защита вилици мотоциклет: капачка амортисьор мотоциклет е подходящ за повечето мотоциклети, като пътни велосипеди, планински велосипеди, bmx и така нататък.

Протектор на предния вилици: протектор на предния вилици предпазва вашия мотоциклет от прах, мръсотия, надраскване и ежедневно износване.

Технически характеристики:

Материал: алуминиева сплав

Размер: както е показано на фигура (1 инч = 2,54 см)

Цвят: червен, син, черен

Пратката включва: 1 * капак амортисьор мотоциклет

Парцел в комплекта:

Амортисьор капак мотоциклет 1 бр.

  • Вид на продукта : Седалките и декоративни корнизи
  • Произход : Континентален Китай
  • Марка мотоциклет : Универсален

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти