В наличност

Гъба за миене на автомобили Гъба за миене на автомобили се сгъсти текстура, Автомивка за измиване на автомобили, Скрубер за почистване на автомобили

(0)
35.59лв. 71.19лв.
Инв.: w16920
Категория: Автомивка и поддръжка
Цвят:

Пълно описание

Автомобилни гъба - идеалният избор за почистване на вашия автомобил без драскотини.Те имат свободна вълнист структура, която им позволява лесно абсорбира вода и мръсотия.Също така е лесно за почистване, и може да ги използва за други цели почистване на дома.Автомобилни гъба притежават добри и красиви характеристики, които ще придадат на вашия автомобил блясък.

Технически характеристики:

Име на продукта: Губчатые средства за почистване на автомобили

Цвят на продукта: жълт

Материал: гъба

Условия за ползване: кола, къща, стъкло, кухня и т.н.

Функция на продукта: почистване

Списък на продуктите:

Гъба за миене на автомобили * 1

Вижте повече детайли за продукта

1. Гладки материали: Тази гъба за миене на колата има добри почистващ свойства.Благодарение на своите губчатым материали той може да абсорбира вода и мръсотия.Меки материали предпазват повърхността на вашия автомобил от надраскване и повреди.

2. Лесна за почистване: Тази гъба за миене на колата има специален вълнист структура, която бързо се образува голямо количество пяна.Това улеснява и повишава ефективността на измиване на автомобила.

3. Здрава моющая способност: Тази гъба за миене на колата не се страхува от калта и му е лесно за почистване.Тя не е драскотина колата, защото тя е мека и деликатна.Тя също е трайна и може да се използва много пъти.

4. Голяма грижа: Тази гъба за миене на колата е с голям размер, който може да покрие по-голяма площ и да спести много от времето.Той може да пия много вода и сапун, което прави измиване на вашия автомобил по-ефективна.Благодарение на това колата ще изглежда по-чисто и блестящо.

5. Универсално приложение: от автомивка до кожена мека мебел, детски шишета до плочките в банята, от външните стени на сгради до кожени чанти - тази гъба за автомивка може да очисти всичко.

  • Форма : елипса
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти