В наличност

Четки за почистване на автомобила - Детализирующие четки за отдушник на климатика арматурното табло на автомобила

(0)
0.65лв. 1.30лв.
Инв.: w11105
Категория: Автомивка и поддръжка
Цвят:

Пълно описание

Внимание купувач от САЩ:

До райони, където на склад в САЩ не доставят стоки, се отнасят: Хавай, Аляска, Пуерто-Рико, Гуам и други отвъдморските територии на САЩ.И военен адрес.

Внимание купувачи от Испания:

ако вашият адрес на е в списъка със следния пощенски код, моля не избирайте испански склад.

Пощенски код започва с 35/38.

Доставка от склад в чужбина е невъзможна.

Четки за почистване на автомобили - Высокоплотные ултра мека четка за детайлите в интериора на автомобила, инструмент за отстраняване на прах с арматурното табло на автомобила, вентилационните отвори на климатика

Характеристика:

Четина с висока плътност: по-дълги космите, пухкави, мека и деликатна, с висока ефективност на пречистване, добра еластичност, гъвкав и здрав, лесно се поддава на депилация, може да се перат и използват отново.

Удобно захващане: изчистен дизайн, широка пластмасова дръжка, противоскользящий дизайн канали, осигуряват комфортно положение на grip.No метални и твърди подробности за защита на вашия автомобил от износване и драскотини.

Перфектен размер: таблото бързо се почиства от прах, става по-лесно и по-малко досадна.Спестете място в автомобила, без да я задръства твърде много инструменти.

Широк спектър на приложение: подходящ е за всяко кътче на превозното средство, ефективно пречиства от прах, цепки, много подходящ за части на интериора.Например, волан, начало на конзолата, странична врата, салон, воздуховыпуск, конзола, седалка.

Опазване на околната среда: Нашите четки за обяснения на части за автомобили позволяват да се работи без химикали и имат превъзходно почистване на лента.

Спецификация:

Цвят: жълт, черен

Материал: ПЛАСТМАСА + найлон вълна

Размер на продукта: 10 * 5,8 см/3,93 *2,28 инча от дръжки, около 11 * 6,5 cm/4,33 *2,55 инча за четки

Опаковка: найлонова торбичка

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

Опаковка:

1 * Четка за почистване на автомобил

1. Всички стоки ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Стоките се доставят в рамките на 3-7 работни дни след поръчката на клиентите.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Трябва да се организира изпращането един по един.Можем да доставим продуктите ви възможно най-скоро.

2. Ние изпращаме само потвърден адрес за поръчка.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни (в отдалечени райони, може да отнеме малко повече време).Междувременно, можете да изберете DHL/EMS/FedEx, за да се съкрати времето за доставка, ако имате нужда от поръчка спешно.

  • Вид на продукта : Гъби, Парцали и четки
  • Произход : Континентален Китай
  • Името на марката : ВОДУЛ

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти