В наличност

Метални и Светещи Маркери Отметката от сплав С извънбордов интериор Декоративни Книгата маркери Подаръци за жени книгата любители Книжен Червей

(0)
5.57лв. 11.13лв.
Инв.: w11002
Категория: Ученически пособия
Цвят:

Пълно описание

Описание:

Светещ маркер Sun Moon and Stars са изработени от висококачествени метални материали, обработени рафинирани изработка и покрит с уникална смола. Тя се различава от нежен външен вид и висока износоустойчивост, идеално за празнични аксесоари и декорация на дома.

Спецификация:

Име: "Сиянието" отметки "Слънцето, Луната и звездите"

Материал: сплав

Размер: 12,3 * 2,2 см/ 4,84 * 0,87 инча (прибл.)

Тегло: 13 грама

Опаковъчен лист:

1 * Светещ маркер "Слънцето, луната и звездите"

Повече за продукта

1. [Класическата космическа тема] Светещ маркер различен изискан и уникален външен вид, декорирани модели "слънцето, луната и звездите" в селски и космическа тематика.

2. [Избраният материал] Bookmark Glow in the Dark здрава, не выцветающая, богата на детайли, я не е лесно да се прекъсне, тя се обработва с изискан умение за получаване на ясни рисунки и изработени от висококачествени метални материали.

3. [Светят в тъмното] Метални маркери за жени, които лесно се забелязват през нощта светят в тъмното след усвояване на достатъчно светлина, чрез закупуване на светлинен дизайн.

4. [Изящни бижута за маркиране] Преработени слой смола, която може да светят, метални светещи маркери представлява луксозно и елегантно произведение на изкуството за вас, е подходящо за настаняване на работния плот, оформяне на плотове и колекции от сайтове.

5. [Идеални подаръци] Метална запомнете, светещ в тъмното, - това е идеалният избор за партита и украса, идеалният подарък за вашите приятели, съседи и семейства, популярен сред резервирате любители, книжни червеи и други хора, които обичат да четат.

  • Тип : Bookmark
  • Дизайн : Карикатура
  • Произход : Континентален Китай
  • Материал : Сплав

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти