В наличност

Набор от венчиков за разбиване на хляб "Лайм" и "Датски" - комплект за разбиване на хляб премиум-клас От неръждаема стомана С кожен защитен калъф 10 сменяеми R

(0)
19.35лв. 26.15лв.
Инв.: w477170
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Комплект За разбиване на филии хляб и датчан - Комплект за Разбиване на хляб Премиум-клас От неръждаема стомана С Кожен Защитен калъф 10 Сменяеми R

ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ Или ДОМАШНИ ТЕСТЕНИ - Нашият комплект за печене, добре опаковани в подарък една кутия, ще бъде приятна изненада за вашите приятели или членове на семейството, на увлеченията печене на хляб за авторски рецепти.

НОЖ ЗА НАРЯЗВАНЕ на ХЛЯБ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА Със СМЕНЯЕМИ ОСТРИЕТА - висок Клас инструмент за нарязване на хляб, хлебна неръждаема стомана оборудван с надеждни нескользящими бритвенными остриета, които лесно се подменят и са приложени; В комплект за нарязване на хляб включва 10 допълнителни остриета, за всеки случай, ако се нуждаете от подмяна.

ДАТСКИ БЪРКАЛКА ЗА ТЕСТО с ДВОЙНИ ПРОУШИНАМИ - Нашия датски бъркалка за тесто от неръждаема стомана е с дълга дървена дръжка и дизайн с двойни проушинами за разбиване на два пъти по-бързо; Датски бъркалка за тесто също е снабден с пластове дюза за улесняване на почистване; Този интелигентен инструмент е предназначен за месене на най-гъста от тесто за хляб, паста или пица, и достатъчно нежно, за да се месят най-нежно тесто за палачинки, торти и кексчета.

Най-ДОБРИЯТ НАЧИН за СЪХРАНЕНИЕ на ДОМАШЕН ХЛЯБ - нашият лен пакет за хляб за по-дълго запазва хляба пресен; Дышащее платно лесни за миене и запазва хляб в тъмно състояние, за да не высыхал.

Цвят: цвят на дървото

Материал: дърво

Осъществяване съдържание:

1 * Шредер с две кръгчета

1 * нож за хляб с дълга дръжка

10 * остриета

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро поръчка/директна доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние ще се инсталира за него е приоритет.

2. За поръчки на едро/директни доставки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За плащане

Ако имате някакви проблеми при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.harddesign.eu, за да помоля за помощ:

За доставка

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, посочете пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на комплекта : 1
  • Характеристика : Устойчиви
  • Тип инструменти за печене и сладкарски изделия : Постелки и втулки за печене
  • Материал : Пластмаса

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти