В наличност

Плешката е за торта От неръждаема Стомана, Квадратна Рамо С Пластмасова Дръжка, Гребло за домашно Сирене, Гребло За пица, Силиконова форма За печене

(0)
7.00лв. 17.06лв.
Инв.: w475353
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Плешката е за торта от неръждаема стомана, квадратна рамо с пластмасова дръжка, домакински гребло за сирене, гребло за пица, инструмент за печене

Характеристики:

Лопаточка за торта е изработена от неръждаема стомана, която е различна здравина, vi, Неръждаема стомана и издържа на високи температури, подходящ за използване в процеса на печене, като същевременно се поддържа хигиена на оригиналния вкус на ястията.

Лопаточка за тортата е с пластмасова дръжка, която осигурява удобен захват и не се плъзга.Пластмаса и лошо се нагрява, което може да доведе до изгаряния на ръцете.Рязане също има солидна конструкция, осигуряваща стабилност и надеждност при употреба.

Тази лопаточка за торти има квадратна форма и е подходящ за нарязване и извличане на сладкиши, пица, сирене и други съставки.Квадратна форма позволява лопатке по-добре да се адаптират към формата на ястия, осигуряване на стабилна опора и осигурява точност на в процеса на нарязване и за прехвърляне.

Гребло за тортата, е разработена с оглед на удобство и лекота на използване по време на печене.Размерът му е идеален за нарязване на големи торти и обработка на малки парчета сирене и пица.Острите ръбове на главата ви позволяват лесно нарязани съставки, осигурява чистота и безопасността на продуктите.

Тази лопаточка за торта - практичен инструмент за печене, подходящ за домашна употреба.Независимо дали е за рязане на торта, сирене или пица, тя ще ви помогне в решаването на различни задачи за печене.Дизайнът му е здрав и лесен за почистване, което го прави незаменим помощник при печенето.

Описание на продукта:

Плешката е за торта от неръждаема стомана, квадратна рамо с пластмасова дръжка, домакински гребло за сирене, гребло за пица, инструмент за печене

Материал: неръждаема стомана

Цвят: както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)

Тегло на опаковката: 70 грама

Размер на опаковката: 24x6x3 см (допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.)

  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на модела : 1
  • Характеристика : Устойчиви
  • Материал : Бамбук
  • Тип : Инструменти за сирене
  • Тип инструменти за сирене : Комплекти сирене дъски

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти