В наличност

Прозрачен ковчег за бижута с дръжка, в двуслоен калъф за бижута, Многокамерное пылезащитное колие, Органайзер за бижута за дома

(0)
7.05лв. 20.17лв.
Инв.: w384965
Категория: Съхранение и организация в дома
Цвят:

Пълно описание

Прозрачен ковчег за бижута с дръжка, двупластова, с множество офиси, пыленепроницаемая, влага, органайзер за бижута, за обици

Пыленепроницаемая, влага и устойчива към окисление ковчег за бижута с удобна панти капак и дръжка за лесен достъп.

Прозрачен и забележителен дизайн дава възможност бързо и лесно да се идентифицират бижута, което прави намирането на точните ви още по-удобно.

Двуслойни багажник с 21 единица предоставя достатъчно място за организиране и съхранение на вашата колекция от бижута.

Подвижни преградни стени позволяват гъвкаво регулиране на пространството за съхранение, като чист организирането на вашите бижута.

Идеален подарък за момичетата за специални поводи като рождени дни, Коледа, сватба, Свети Валентин, Ден на майката и годишнини.

Описание:

Представяме ви нашата кутия за бижута, която ще се превърне в перфектният компаньон за вашата почивка и бизнес пътувания.Въпреки компактните размери, в тази ковчега достатъчно място за съхранение на всички любимите си аксесоари.Прахоустойчив калъф осигурява максимална защита на вашите скъпоценни пръстени, обици, колиета и игли.Кажете сбогом на драскотини и поприветствуйте чисти условия за съхранение на вашите бижута.

Изработени с пылезащитной, влагоустойчив и защитена от окисление капак, този ковчег за бижута гарантира дълголетие на вашите аксесоари.Удобна дръжка позволява лесно откидывать капак и прозрачен дизайн ви позволява бързо и без усилия да идентифицира точния продукт.Вече не е необходимо да се ровят в загроможденных кутии или объркващи ожерельях!

Благодарение на пластове система за съхранение на 21 единица, тази ковчег за бижута осигурява по-голяма капацитет, за да побере всичките ви съкровища.Подвижни прегради осигуряват гъвкавост при адаптирането на пространството за съхранение в съответствие с вашите нужди.Ако имате доброто пръстени или впечатляващи колиета, този ковчег за бижута ще ви костюм.

Търсите обмислен подарък?Не търсете повече!Тази ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за момичетата за такива поводи, като рождени дни, Коледа, сватба, Свети Валентин, Ден на майката или годишнини.

Наименование на продукта: Ковчег за бижута

Материал: ABS

Характеристики: Двуслойни, прозрачен, с голям капацитет

Размери повече:

Д: 25 см/9,84 ", W: 16 см/6,3", В: 10 см/3,94" (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пратката включва:

1 х ковчег за бижута

  • Използването на : Бижута
  • Материал : Пластмаса
  • Тип : Кутии и кофи за боклук за съхранение
  • Номер на модела : Няма
  • Форма : Правоъгълник
  • Произход : Континентален Китай
  • Стил : Модерен стил
  • Брой решетки : Мультирешетки
  • Характеристика : В наличност
  • Продукт : Ковчег за бижута

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти