В наличност

За 2004-2008, Audi A4 Подлакътник на Централната Конзола кутия Капак на Кутията Черна кожена смяна на Автомобилни Аксесоари

(0)
7.15лв. 10.22лв.
Инв.: w363105
Категория: Детайли
Цвят:

Пълно описание

Характеристика:

【Съвместимост】 Този автомобил черен калъф за възглавници подлакътник на централната конзола е съвместима с Audi A4 (без система "свободни ръце") 2004-2008. Моля, проверете това, съвместима ли е вашият модел на автомобила, преди пускането на поръчката.

【Високо качество】 Този калъф за възглавници подлакътник на централната конзола на автомобила е изработена от висококачествена естествена кожа и пластмаса с високо качество, дълго носене и издръжлив, с дълъг срок на служба.Можете да си купите и използвате с доверие.

【Усещане за комфорт】Гладка повърхност на този своята практика за оръжие мека на допир, ръцете остават спокойни, осигурява комфортно шофиране.

【Идеална за засаждане】 Тази солидна възглавница за подлакътник на централната конзола отговаря на оригиналните стандарти и е подходящ за ремонт и подмяна.

【Лесна инсталация】 Тази благородна покритие за автомобилния подлакътник лесен за инсталиране, без сложни инструменти не се изисква.

Параметри:

Материал: кожа + пластмаса

Цвят: черен

Приложимостта на:

Подходящ за Audi A4 (без система "свободни ръце") 2004-2008

Пратката включва:

1 * Калъф за авто подлакътник

  • Произход : Континентален Китай
  • Вид на продукта : Подлакътници

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти