В наличност

Лъжица за контрол на порции За сервиране, кухненски принадлежности за контрол на порциите, безопасни за хранене, 2 бр./компл., лъжичка за измерване на порции, удобни

(0)
43.73лв. 87.47лв.
Инв.: w362571
Категория: Кухня, трапезария и бар
Цвят:

Пълно описание

Набор от сервировочных лъжици с възможност за регулиране на порции за обзавеждане на готвене.Е направен от здрав ABS-пластмаса за по-дълъг срок на експлоатация.Опростете готвене с помощта на този удобен инструмент.

Материал на продукта: ABS

Тегло на продукта: 50 г

Размер на продукта: 5 мл: 8,5 см * 2,5 см * 1,7 см, 15 мл: 10,5 см * 3,5 см * 2,3 см

Списък: 2 * Обслужващи лъжици за контрол на порциите

Повече за продукта

1. Здрава и множество сервировочная лъжица: Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, тази сервировочная лъжица има дълъг срок на служба и е годна за хранителни продукти.Той твърди и прочнейший, така че можете да го използвате многократно, без да се притеснявате за счупване или огъване.

2. Чистота и привлекателност: Този набор от сервировочных лъжици ще ви помогне уверено се сервира ястия с обем от 5 мл (около 6 g), или 15 мл (около 18 г.).Можете да изберете един от двата стилове, подходящи за вашата кухня и събития.С помощта на този комплект ще можете да приготвите перфектната порция и за даване на ястия привлекателен външен вид.

3. Лесен и прецизен контрол порции: Тази сервировочная лъжичка ще ви помогне да зачерпывать и отмерять порции за 1 прием.Прозрачна конструкция и изпускателни отвори позволяват да се види и излейте продуктите.На капака има нескользящую конструкция, предотвращающую разливане и образуването на отпадъци.

4. Точно измерване: Ако ви трябва за измерване на захар, ванилия, пилешко эссенцию, брашно, мляко на прах или други подправки, тази сервировочная лъжичка ще ви помогне всеки път сипете точното количество.Благодарение на широкото прилагане на компактния си дизайн, той просто е необходим за вашата кухня.

5. Асистент за контрол порции: Измерване и служи за храна с помощта на тази прибори за контрол на порциите, можете да се насладите лесно и полезно готвене с помощта на нашия продукт.

  • Произход : Континентален Китай
  • Характеристика : Комплект
  • Спецификация : Spoons Set
  • Количество бр. : 2 бр./Компл.
  • Материал : Пластмаса

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти