В наличност

Утепляющая Въздушна възглавница 4x4ft Утепляющая Възглавница за затваряне на басейна Възглавница За затопляне на басейна Над земята, за да се избегне замръзване

(0)
191.73лв. 383.49лв.
Инв.: w336568
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Описание:

Въздушна възглавница предпазва вашия басейн и покритие от лед през зимните месеци, защото тя помага за задържане на вода от попадане на покритие на вашия басейн.Възглавница също помага да се гарантира, че вашето присъствие не примерзнет на вода в басейна в студено време извън сезона.В надутом като тя има размери 4 х 4 метра.Той повдига капака на вашия басейн от повърхността на водата, така че водата да не примерзла за покриване на вашия басейн.Задържа водата да попадне в горната част на капака на басейна и запазва вашата капака, препоръчително е да използвате няколко въздушни възглавници.

Технически характеристики:

Размер: около 4 * 4 метра

Тегло: около 450 грама

Опаковъчен лист:

1 бр. * Въздушна възглавница за басейн

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има грешка в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Полезно и ефективно】: Използването на tarps за покриване на басейна през зимата, прави я трайна, утепляющая въздушна възглавница за басейн ви позволява да се избегне образуването на локви.

2.【Здрав】: Изработен е от висококачествен PVC, въздушна възглавница за зимата на басейна е без мирис, устойчиви на корозия, износване, слънчева светлина и дъжд и трайни за дълго използване.

3. 【Защита от затопляне на】: Утепляющая въздушна възглавница предпазва стените на басейна, намалява количеството на дъжд, сняг и листа на брезенте за басейна и предпазва от замръзване на водата в покритието на басейна.

4. 【Лекота на използване】: При размер на около 4х4 метра обхващащи басейн въздушна възглавница за затопляне ще се вдигне капака на басейна от повърхността на водата и ще попречи на водата в басейна от замръзване в студено време.

5. 【Лесно помпане и дефлация】: Благодарение на уникалния дизайн, позволява да се избегне изтичане на въздух, зимни въздушна възглавница за басейна удобно надуване и да се разкарам, както и прибират за съхранение.

  • Произход : Континентален Китай
  • Номер на модела : Утепляющая Въздушна възглавница Зимни Възглавница за Надземен басейн Покритие
  • Материал : PVC

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти