В наличност

Джудже На Хелоуин С за тиква овесена метла, шведски, плюшени кукли Tomte Nisse, Безлични Кукли ръчно изработени, Диференцирани украса за тавата

(0)
104.24лв. 208.49лв.
Инв.: w329395
Категория: За дома и градината
Цвят:

Пълно описание

Доведете нотка причудливости във вашия дом с нашите кухненски интериор като елф.Този гном, украсени с плюшени материали, ще се превърне в идеален подарък за Хелоуин.Я поставите на рафтовете на книжарниците, маси или на всяко друго място, където искате да се разпространява на вълни похвала.

Технически характеристики:

Заглавие: Плюшени джуджета на Хелоуин

Материал: плат (изпълнен полипропиленовым памук)

Тегло: около 154 г

Размер: около 30 * 9 * 7 см/11.81*3.54*2.76 в

Опаковъчен лист:

1 * Плюшени джуджета на Хелоуин

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от измерване на ръка.

Вижте повече детайли за продукта

1. Празнично очарователно благословия: Тези плюшени джуджета на Хелоуин мили и добри, донесе много щастие и добро настроение на вашето семейство.Можете да ги декорирате и да поставите върху масата, шкафовете, рафтовете на книжарниците, дивани, маси от заведения за хранене и т.н., като дома си празничен вид.

2. Празнични подаръци: Украсете декор за Хелоуин с помощта на нашите плюшени джуджета.Тези зловещи герои не само весели и празнични, но и ще се превърне в идеален уникален подарък за вашите приятели и семейство, който не е безразличен Хелоуин.Изискан външен вид и внимателно обмислен дизайн ги правят незаменим аксесоар за всеки празник Хелоуин.

3. Еко-приятелски забавление: Нашите плюшени джуджета на Хелоуин са изработени от висококачествени, нямат мирис и най-сигурните материали и се отличават с ароматно бода и добра еластичност.Те са създадени с оглед на екологичните съображения, се различават плътна бродерия и една плюшена тъкан, които са идеално място за вашето семейство и домашни любимци.

4. Много приложения: Добавете усещане за топлина и уют във вашия декор за Хелоуин с нашите плюшени на джуджетата.Идеален за декорация плотове, рафтове, стелажи, или като едно крайно положение на крилото.Широко се използва за създаване на празнична атмосфера по време на честването на Коледа и Нова година.

5. Добре работи за вас: нашите плюшени джуджета на Хелоуин са изработени ръчно с много любов и професионални умения, което е гарантирано ще създаде магическа атмосфера в дома си.Тези джуджета леки и устойчиви, която осигурява универсална за настаняване.Благодарение на деликатни очарованието и впечатляващ дизайн, те са се превърнали в желан допълнение към всеки декора на Хелоуин.

  • Произход : Континентален Китай
  • Електроника : No
  • Извинение : Великден
  • Материал : ПАМУК
  • Модел : Мультяшная фигурка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти