В наличност

150/300 W Автоматично Автомобилен Нагревател Cooler Бързо Загряване Керамични Автомобилен Нагревател 2 в 1 Охлаждащ Нагревателен Противотуманный Нагревател за Зимния Лятното Шофиране

(0)
411.95лв. 858.24лв.
Инв.: w29483
Категория: География
Цвят:

Пълно описание

150/300 W Преносим автомобилен Нагревател Вентилатор 12 В Автоматичен Автомобилен Нагревател, Охладител Бързо Загряване Стъклопакет Демистор 2 в 1 Охлаждащ Радиатор Автомобилен нагревател за Зимния Годишно Управление на Къмпинг, за Пътуване

Характеристика:

1. Компактен размер и лекота на употреба: Този преносим вентилатор автомобилен нагревател с малки размери и е лесен за употреба.Просто намерете подходящо място в колата си, сигурно го закрепете и включете захранващия кабел към конектора запалката, за да започнете да го използвате.Насладете се на мек топъл въздух, който той обдувает, осигуряване на комфорт в студеното време.

2. Целенасочен отопление за личен комфорт: Независимо от това, смятате ли студ в ръцете и краката, този автомобилен нагревател може да осигури топла определени зони.Кажете сбогом на усещане за студ и за създаване на уютно място зад волана в зависимост от вашите предпочитания.

3. Размразяване, почистване от прах и лед през Зимата предното челно стъкло на вашия автомобил обект на образуването на лед язовири.Този автоматичен охладител автомобилен нагревател, предназначени специално за размразяване, почистване от прах и пудра, като осигурява ясна видимост и едновременно прогревая салон на вашия автомобил.Този незаменим аксесоар за управление, осигуряваща сигурност и комфорт.

4. Двойно предназначение за всички сезони: Този керамични автомобилен нагревател служи за двойна цел, като запазва топлината през зимата и осигуряване на освобождаване за охлаждане през лятото.Насладете се на комфорт през цялата година, където и да отидете.

5. Високата скорост на преобразуване на топлина: Керамичен нагревателен елемент на този стъклопакет-дефростера осигурява висока ефективност на преобразуване на топлина и при минимално потребление на енергия. Насладете се на ефективна топло, без прекомерен на разхода на енергия.

Спецификация:

Произход: Китай

Тип на електрическия нагревател: вентилаторна печка

Употреба: дневна

Хранене:

Монтаж: преносим, дъска

Сертифициране: ЛИПСВА

Отопляем зона:

Номер на модел: Автомобилен нагревател

Нагревателен елемент: PTC

Брой настройки на скоростта: втората предаване

Основният материал на продукта: ABS

Мощност: 150/300 W

Размер на продукта: 200x175x125 мм/7,87x6,89x4,92 инча

Цвят на продукта: черен

Механизъм на вентилатора: 2 регулируеми предаване

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Автомобилен нагревател

  • Отопляем зона : 20㎡
  • Силата на : 800 W
  • Произход : Континентален Китай
  • Нагревателен елемент : PTC
  • Брой настройки на скоростта : Втората предаване
  • Името на марката : alloet
  • Инсталация : Преносим, За работния плот
  • Използването на : дневна
  • Номер на модела : Автомобилен нагревател
  • Тип на електрическия нагревател : Вентилаторна печка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти