В наличност

Риболовни Клещи, Ножици Риболовни Клещи риболов линия Нож Кука За Теглене на Рибарската Игли, Клещи за Носа риболов линия Фрези

(0)
8.01лв. 16.03лв.
Инв.: w12313
Категория: Спорт и развлечения
Цвят:

Пълно описание

Търсите солидни риболовни клещи?Не търсете повече!Нашите прецизна гъба гарантират, че вие можете без особени усилия да извлечете куки, както и да предоставят многофункционални възможности.Нескользящая ръкохватка ви гарантира, че няма да загуби сцепление, както на нашия малък и лек дизайн прави тези клещи идеално допълнение към вашата кутия за принадлежности.

Име на продукта: клещи за стръв

Цвят: черен / червен

Материал: неръждаема стомана + PP

Атрибут: клещи за стръв

Нето тегло: около 100 г

Тегло на опаковката: около 100 г

Размер на продукта: 17x7x2 см

Размер на опаковката: 17x7x2 см

Напомняне:

Размер и тегло, се измерват с ръчно и са налице незначителни отклонения от реалните

Списък:

клещи за риболов на стръв x1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Висока якост: Благодарение на тези рыболовным плоскогубцам-ножницам, изготовленным от високо неръждаема стомана и устойчив на корозия и в морска и сладководна вода, не е нужно да се притеснявате за ръжда или износе.

2. Лесно управление снастями: Оборудвани с точни пари и трайни подпружиненным механизъм, нашите риболовни клещи-ножици имат удобна дръжка и здраво държат на куки, земи и на въжето.

3. Многократно излагане на употреба: Насладете се на удобство и точност, с помощта на тези универсални риболовни клещи-ножици, които без много усилия распутывают възли, нарязани на мига, се използват като обикновени клещи, управлявани от риболовни снастями и се нарязва на въжето.

4. Удобно захващане: Риболовни клещи-ножици са оборудвани с неплъзгащи гумени облицовки, което осигурява трайно и удобно захващане.Гуманизированный дизайн на ръкохватката предотвратява случайното подхлъзване или падане при използване на клещи.

5. Лек и компактен: Опростете риболов с помощта на тези клещи-ножици, които се побират в джоба си.Благодарение на здравата конструкция, те ефективно се нарязва на въдица и да се лекуват с куки.Тези удобни инструменти са идеални за всеки риболов и лесно ще се поберат в кутия за принадлежности или риболовен раницата.

  • Риболов на магнит : No
  • Произход : Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти