В наличност

800 Лумена Мини-КОЧАН-фенери, ярки акумулаторна ключодържател, малка джобна лампа

(0)
37.02лв.
Инв.: w11441
Категория: Преносимо осветление
Цвят:

Пълно описание

Мини-ударни прожектори с мощност 800 лумена, ярък акумулаторна ключодържател, малка джобна лампа

Джобен размер-Твърда магнитна основа и въртяща се дръжка позволяват да се освободи ръката си по време на работа.Конструкция на магнита позволява да се засилят лампа към всяко метал, а сгъване на 180 ° дръжка ви позволява да инсталирате лампа под различни ъгли или назначени на определени места.

3 режима на осветление-3 режима на фенерчето могат да отговарят на вашите различни нужди: режим COB high режим COB low и режим на КОЧАН strobe.Продължително натискане на бутона за захранване на 2-3 секунди за постигане на максимална яркост.

Сверхяркий-малко фенерче може да емитира максимум 800 лумена, това е достатъчно, за да осветяват пътя си, и малки тъмни помещения.

USB батерия-акумулаторна фенерче с вградена акумулаторна батерия.Високоефективен led чип с отлична изходна мощност и защита от презареждането.

Широко се използва-преносим фенер е снабден с карабинка за лесно прикачване към ринга на ключа или чантата ви, а също така е водоустойчив и ударопрочен.Освен това, също така е добра отварачка за бутилки.Можете да го използвате в различни ситуации, като например къмпинг, разходки на кучето, търсене на неща, за ремонт.

  • Вид на продукта : Фенери
  • Номер на модела : LW0014
  • Произход : Континентален Китай
  • Сертифициране : ce

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти