В наличност

Мъжки плажната водна обувки, нескользящая окото обувки за сърф, гмуркане, Дишащи бързо съхнещи Ластични шнурове, удобни за туризъм, Колоездене

(0)
18.72лв. 39.84лв.
Инв.: w11390
Категория: Водни спортове
Цвят:

Пълно описание

Мъжки обувки без шнур за плаване по реката, мека окото обувки за сърф, дишащи бързо съхнещи ластични шнурове, удобни за туризъм, колоездене

Характеристика:

1. Висококачествени материали: блатни обувки, ежедневни обувки за дейности на открито, подходящ за активна почивка.Основният материал е мрежа, която осигурява усещане за комфорт и пропускливост на въздуха.

2. Дишаща: Нескользящая обувки за езда е дишащ покрив от плат fly и солидна защита чорапи за краката, което прави обувката по-добре седнала на краката си, мека и удобна, като същевременно осигуряват различни впечатления от активна почивка.

3. Трайност: В плажната водна обувки се използват износоустойчиви гумени подметки, които са устойчиви и лесни за скольжении, добра устойчивост на хлъзгане и което ги прави по-безопасни и надеждни при ходене на открито.

4. Удобни: Вътрешната повърхност на водни обувки за босоножек удобни и дишащи, с циркулира вътрешната част, който осигурява циркулация на свеж въздух, което ви позволява да се насладите на чувство на комфорт и пропускливост на въздуха по време на тренировка.

5. Градинска облекло: Блатни обувки е лесна и удобна, не оставя натрупани вода.Той също притежава такива характеристики, като амортизация, защита от подхлъзване и износоустойчивост, което го прави много подходящ за дейности на открито, като катерене, туризъм и проследяване на реки.

Спецификация:

Произход: Китай

Тип обков: еластична лента

Характеристики: дишащ

Засаждане: съответства на размера, вземете обичайната си размер

Ниво на практика: начинаещ

Основният материал на продукта: окото

Цвят на продукта: (по избор) армейски зелено, тъмно синьо, сиво-черно

Размер на опаковката: 240x80x60 мм/9.45*3.15*2.36 инча

Брутното тегло на продукта: 620-680 г

Код 39 40 41 42 43 44 45

Дължина на стъпалото, mm 245 250 255 260 265 270 275

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, допуска се отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 чифт х зони обувки

  • Материал горна част : Окото (Air mesh)
  • Кацане : Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
  • Произход : Континентален Китай
  • Пол : МЪЖ
  • Материал на подметката на : Гума
  • Тип обков : Еластична лента
  • Ниво на практика : Новини
  • Името на марката : JOCESTYLE
  • Характеристика : Дишаща

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти